Доманівка передала для 79-ї бригади вже третій УАЗ


18:3017.03.2015

Волонтери Доманівщини активно працюють, забезпечуючи регулярно наших воїнів-земляків та їх бойових побратимів засобами захисту, необхідними речами, продуктами харчування, предметами гігієни та іншим, які надають небайдужі жителі району. Навіть діти допомагають захисникам, плетучи для них маскувальні сітки, передаючи свої малюнки та листи з побажаннями швидкої перемоги і щасливого повернення додому. Про це повідомляють у прес-службі Миколаївської обласної організації «Народного Фронту».

1

Доманівська громада вже підготувала й передала воїнам 79-ї окремої аеромобільної бригади два автомобілі УАЗ. А минулої неділі легендарним «кіборгам» було передано ще один автомобіль. Урочиста церемонія його освячення та передачі відбулася на території храму Святого Олександра Невського в Доманівці.

Виступаючи перед присутніми, голова районної державної адміністрації В. Іванченко підкреслив, що жителі району всім серцем з нашими бійцями на фронті, допомагали, допомагають і надалі допомагатимуть їм боронити Україну від ворога. Василь Миколайович передав документи на автомобіль представникам 79-ї бригади – нашому земляку-доманівцю капітану І. Базаренку та прапорщику Є. Дзюбаку, побажав їм та їх товаришам по зброї успішного виконання поставлених перед ними бойових завдань та якнайшвидшого досягнення миру і щасливого повернення додому.

2

Доманівський селищний голова, волонтер О. Дога вручив воїнам ключі від автомобіля.

Благочинний Доманівського округу, настоятель храму Святого Олександра Невського отець Віктор освятив автомобіль та передав військовослужбовцям іконки.

Присутні на церемонії освячення прихожани храму пожертвували на пальне для автомобіля 875 гривень. Ще 1970 гривень для придбання пального, а також закупівлі продуктів харчування для воїнів було зібрано під час благодійної акції, проведеної минулої суботи на ринку в Доманівці.

3

За доброю традицією, українським воїнам-захисникам були передані обереги, виготовлені руками школярів району, дитячі малюнки.

Багато зусиль доклали, щоб у найкоротший термін підготувати автомобіль для армійців, ремонтники О. Устименко, Д. Кінаш, волонтер В. Білоус. Працювали і вдень, і вночі. На капітальний ремонт транспортного засобу, заміну багатьох вузлів та деталей було витрачено близько 30 тисяч гривень. Сердечна вдячність від бійців та волонтерів усім небайдужим до манівцям, а особливо В. Павленку, В. Полторан, А. Славінському, О. Курінському, Ю. Лабі, М. Резніченку, в. Солов’ю, О. Бензар, Д. Куликовському, Д. Шейку, С. Радьку, А. Цехоцькому, С. Станіславчуку, В. Подорогі, Г. Младенцю, П. Терпаку, Т. Терпак, М. Томичу, М. Романику, а також народному депутату України О.П. Лівіку та депутату Доманівської районної ради С.А. Зборовському. Хай Бог їм віддячить сторицею!

 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube