Николаевское облуправление лесного и охотничьего хозяйства не намерено помогать тем, кто бережет покой николаевцев


14:1803.02.2015

Николаевское областное управление лесного и охотничьего хозяйства отказалось помогать тем, кто бережет покой николаевцев. Об этом на своей страничке в Фейсбук написал народный депутат Украины Тарас Креминь.

3

В опубликованных им документах в письме-ответе, подписанном первым заместителем начальника управления Андреем Гурко, отказано в разрешении ГП «Николаевское лесное хозяйство» помочь Вооруженным Силам Украины, предоставив деревянный брус и доски, на основании того, что «державне підприємство… не є суб’єктом надання благодійної допомоги».

1 2

«Прикро це чути. Нашій армії допомагають всі: ветерани, школярі та студенти, театральні колективи інвестують у виготовлення броньованоі швидкої допомоги, а наші волонтери, віддаючи останню сорочку, щодня ризикують життям на передовій. Тож, не вдаючись до різких коментарів щодо відповіді того пана, словом, як і всіх тих, хто шукає причини, а не можливості, кого більше цікавлять лісові ресурси, а не люди, кому важливі тисячні площі необлікованих лісосмуг, хто дивиться, і не помічає нелегальних піщаних кар’єрів та має відношення до цікавинок у прибережних смугах, скажу наступне. Пан Гурко, а Ви не передумали? P.S. Звертаюсь до миколаївців: давайте забезпечимо наших бійців на блокпостах – це наша із Вами безпека!» – написал народный депутат.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube