Шерон Стоун заявила, що переїде в Європу, якщо Трамп стане президентом


11:4126.07.2024

66-річна американська акторка Шерон Стоун заявила, що покине США, якщо 78-річного кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа оберуть президентом США в листопаді, і переїде до Європи, пише RadarOnline і Фокус.

Знаменитість, спостерігаючи за єлекторальними настроями у своїй країні, подумує про те, щоб купити нерухомість в Італії.

“Я глибоко стурбована тим, що відбувається в моїй країні. Це один із перших випадків у моєму житті, коли я справді бачила, як хтось балотується на посаду на платформі ненависті та гноблення. Я хотіла б вірити, що моя країна має всі якості, за які ми завжди виступали, — незалежність, мужність, гідність — і що всі інші країни, за які ми виступали, будуть підтримувати нас, коли ми пройдемо через цей тривожний час”, — сказала зірка на кінофестивалі в Таорміні.

Стоун додала, що, на її думку, купівля будинку в Італії була “розумним” кроком, оскільки Трамп переживає сплеск популярності після того, як минулого тижня на нього скоїли замах. Коли репортер запитав її, чи був план переїзду політично мотивованим, акторка відповіла: “Звичайно”.

Друзі Шерон кажуть, що вона вже витратила час на пошуки будинку на Французькій Рив’єрі, перш ніж переключити свій погляд на Італію.

“У Шерон дійсно гарний будинок у Беверлі-Гіллз, але я знаю, що вона шукала його в Антібах. Це було кілька років тому, але вона уклала угоду. Справедливо буде сказати, що вона знову думає про це. Я б сказав, що Франція все ще більш вірогідна, ніж Італія”, 2 говорила одна з подруг актриси.

Зараз Стоун, яка в останні роки серйозно захопилася малюванням, виставляє свої картини в різних країнах Зараз її виставка проходить у Берліні, а потім відкриється в Римі.

Крім Стоун, багато інших зірок активно виступили проти Трампа. Наприклад, Джордж Клуні провів збір коштів для президента Джо Байдена, а потім закликав його піти за кілька днів до того, як він це зробив. Джеймі Лі Кертіс і співачка Кеті Перрі підтримали віцепрезидента Байдена Камалу Гарріс, а Роберт Де Ніро також висловився, заявивши, що для Америки немає нічого важливішого, ніж перемогти Дональда Трампа на виборах.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube