Шмигаль після критики Зеленського приїхав на Донеччину: перевірив реконструкцію об’єкта теплової генерації


19:5705.07.2024

Після того, як Президент Володимир Зеленський покритикував урядовців за те, що деякі із них не були поблизу фронту по пів року і більше прем’єр-міністр Денис приїхав на Донеччину, де перевірив реконструкцію об’єкта теплової генерації. Про це повідомляє УНН.

Підготовка до опалювального сезону — пріоритетне завдання, яке стоїть перед усіма відомствами вже зараз. На Донеччині особисто перевірив реконструкцію об’єкта теплової генерації –
написав Шмигаль у Telegram.

Прем’єр вказав, що розбудова децентралізованої енергосистеми допоможе забезпечити людей теплом і світлом.

За його словами, за підтримки USAID було передано дві когенераційні установки для котелень, які забезпечать незалежність їхньої роботи. Наразі триває процес встановлення. Загалом планується встановити 4 енергоефективних котли потужністю по 10 МВт кожен.

“Закликаю усі громади та міста встановлювати альтернативні джерела живлення, аби насамперед забезпечити безперебійну роботу критичної інфраструктури”, – заявив прем’єр та додав, що уряд працює над тим, щоб максимально спростити ввезення та встановлення такого обладнання.

Читайте: Чарівний пендель. Зеленський обурився відсутністю міністрів у прифронтових регіонах, Шмигаль відзвітував – поїдуть, як зайчики



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube