Байдена очікують “вирішальні години” – ЗМІ


20:4504.07.2024

У четвер, у національне свято – День незалежності США 4 липня, Джо Байден планує порадитися в колі близьких, щоб остаточно визначитися щодо своєї участі в президентських перегонах. Про це повідомив телеканал CNN, пише Кореспондент.

Президент збере членів сім’ї до Дня незалежності, що матиме вирішальне значення для його майбутніх обговорень про кампанію переобрання в Білому домі – він гостро потребує день без інтенсивних новин, що дозволить йому «перегрупуватися» в потенційно найважливіші 48 годин його політичної кар’єри, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що Байден бореться за порятунок свого подальшого президентства, однак занепокоєний, що його захлисне зростаюча хвиля критики й тиску всередині Демократичної партії. Все більше однопартійців висловлюють сумніви, що він зможе перемогти Дональда Трампа після виступу на дебатах.

Телеканал нагадує, що коли з’явилися припущення про те, що Байден розглядає можливість вийти з перегонів, він однозначно заявив, що братиме участь у виборах, щоби перемогти. Потім він зустрівся з 20 губернаторами-демократами в Білому домі у спробі довести їм, що має енергію та спроможність, аби здобути перемогу на виборах та керувати країною ще чотири роки.

Для того, щоб запевнити американців у своїх спроможностях, у п’ятницю Байден дасть інтерв’ю телеканалу ABC News, “яке тепер виглядає навіть більшим викликом, ніж дебати на CNN”. Адже припинення передвиборчої кампанії Байдена, як і кожен його публічний виступ зараз, аналізуватиметься на предмет будь-яких помилок чи ознак вразливості.

Читайте: “Ніхто мене не виштовхує”, – Байден зустрівся з губернаторами і мером Вашингтона



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube