Новий нідерландський прем’єр Дік Шуф: Нідерланди продовжать підтримку України


10:4404.07.2024

Новий прем’єр-міністр Нідерландів Дік Шуф у своєму першому виступі перед парламентом розкритикував росію і заявив, що Нідерланди підтримуватимуть Україну і далі.

Про це пише «Польське Радіо», передає Інше ТВ.

Новий прем’єр-міністр Нідерландів Дік Шуф ​​заявив, що його країна продовжить підтримувати Україну. Дік Шуф ​​повідомив, що вже говорив про це телефоном із президентом України Володимиром Зеленським.

«Я запевнив його у нашій непохитній підтримці, ми будемо надавати допомогу Україні політичну, військову і фінансову в боротьбі з російською агресією стільки, скільки буде потрібно», — написав прем’єр-міністр Нідерландів на платформі X.

67-річний Дік Шуф ​​є позапартійним державним чиновником, але не має політичного досвіду. Він працював у міністерстві юстиції, а також був керівником розвідки, але ніколи не керував жодною партією.

Новий прем’єр-міністр Нідерландів Дік Шуф у своєму першому виступі перед парламентом розкритикував росію.

«Ми не повинні бути наївними. За кілька годин польоту звідси йде жахлива війна, в якій людське життя не має сенсу для росії», — сказав Шуф. «Україна все ще може розраховувати на фінансову, військову та політичну підтримку Нідерландів», — наголосив він.

Як повідомляло Інше ТВ, Тепер вже офіційно: члени НАТО обрали Марка Рютте, колишнього прем’єра Нідерландів, наступним Генеральним секретарем



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube