Шольц: «Припинення вогню в Україні, яке включає капітуляцію, – це те, чого ми ніколи не повинні підтримувати з боку Німеччини»


19:5703.07.2024

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив цієї середи, що його уряд ніколи не підтримає пропозицію про припинення вогню в Україні, яка передбачає капітуляцію.

Про це повідомляє EFE, пише УНН.

“З моєї точки зору, припинення вогню, яке включає капітуляцію, – це те, чого ми ніколи не повинні підтримувати з боку Німеччини”, – заявив Шольц у Бундестазі (нижня палата парламенту), відповідаючи на запитання лівого депутата про можливість перемир’я в Україні.

Шольц уточнив, що це не “абстрактне питання”, про що свідчить той факт, що російський президент володимир путін нещодавно виступив із “дивною мирною пропозицією”.

“У цьому ви можете побачити його цинічне мислення”, – засудив канцлер, який заявив, що, попри його слова, путін не має наміру припиняти війну.

Окрім того, він ще раз підтвердив свою відданість тому, що поки він керує, Німеччина “не стане частиною війни”.

Як повідомляло Інше ТВ, У Трампа ведуть переговори з Путіним про те, скільки він може забрати української території в обмін на нерозширення НАТО, – POLITICO



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube