На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат – п’яним (ФОТО)


06:0623.06.2024

Депутат Сумської облради від партії «За Майбутнє» Ігор Кашук застрелив єгеря під час незаконного полювання. Подія викликала хвилю обурення серед громадськості, пише Telegram-канал «Суми: Головне».

-Шокуючий інцидент стався вчора на Сумщині: депутат Сумської облради від партії «За Майбутнє» Ігор Кашук застрелив єгеря під час незаконного полювання. Подія викликала хвилю обурення серед громадськості.

Довгий час неодноразово повідомлялося про незаконне полювання на Сумщині, в якому брали участь високопосадовці. Серед них неодноразово згадувалися імена, а також зверталися до правоохоронних органів з проханням розібратися з цією проблемою.

На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 1
На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 7
На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 3
На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 8
На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 5
На Сумщині депутат застрелив єгеря. ЗМІ пишуть, що полювання було незаконним, а депутат - п’яним (ФОТО) 9

Вчорашній трагічний випадок став наслідком цього недбальства. На черговому незаконному полюванні, яке відбувалося під час війни, п’яний депутат Ігор Кашук вистрілив у єгеря, що призвело до його смерті (зокрема саме таку версію розповсюдили деякі телеграм-канали). На місці події також був присутній народний депутат від партії «За Майбутнє» Ігор Молоток, який швидко зник після інциденту.

Поряд із тим, за нашою інформацією із правоохоронних органів, вбиство сталося під час “пристрілки” рушниць, що, якщо чесно, нагадує старий американський бойовик, де місцева еліта впіймала бомжа, дала йому годину фори, а потім влаштувала на нього полювання.

Наразі Ігор Кашук знаходиться в СІЗО. Громадськість сподівається, що цього разу він не зможе уникнути відповідальності, як це трапилося раніше. Залишається сподіватися, що правосуддя буде дотримане і винні понесуть заслужене покарання, – йдеться у повідомленні.

У поліції із запізненням на добу і після значного розголосу розповіли про цю подію так:

“Поліцейські Сумщини повідомили про підозру депутату облради, який з мисливської зброї вистрілив у людину. Слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури здійснюють досудове розслідування відносно депутата Сумської обласної ради, який вбив майстра лісу.

За даними слідства, подія сталась 21 червня 2024 року близько 19:00 год на території мисливського господарства «Північний ліс», що розташоване в с. Заріччя Конотопського району. Під час пристрілки власного мисливського карабіну депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню. Від отриманого вогнепального поранення 46-річний потерпілий помер на місці події.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінально кодексу України. Слідство триває”.

Нагадаємо також: Готували вбивство поліцейського та місцевого депутата – на Полтавщині судитимуть банду на чолі з кримінальним авторитетом



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube