Трамп сказав, що припинить допомогу Україні, якщо «зайде в Білій дім, як президент» (ВІДЕО)


10:5616.06.2024

Експрезидент США Дональд Трамп розкритикував масштаби підтримки України, при цьому перекрутивши факти, та заявив, що у разі перемоги одразу “вирішить питання” з цим.

Як повідомляє “Європейська правда”, про це Трамп заявив на передвиборчому заході у Детройті, організованому ініціативою Turning Point USA, фрагменти якого опублікували користувачі X (Twitter).

У своєму виступі Трамп розкритикував допомогу Україні, запити якої “ніколи не припиняються”. 

“Зеленський, можливо, найкращий агент з продажів серед усіх політиків, які будь-коли жили. Щоразу як він приїздить у нашу країну, він їде звідси з 60 мільярдами доларів”, – заявив експрезидент.  

Трамп продовжив, що йому “подобається Зеленський” через те, як він вчинив під час скандалу, що спричинив першу спробу імпічменту Трампа, і після того знову повторив першу тезу.

“Щойно, чотири дні тому, він поїхав з 60 мільярдами. Він приїжджає додому і оголошує що йому треба ще 60 мільярдів. І це ніколи не припиняється, ніколи не припиняється. Я вирішу питання з цим ще до того, як зайду у Білий дім, як президент. Ще будучи обраним президентом, я вирішу питання з цим”,  – заявив Дональд Трамп. 

Як повідомляло Інше ТВ, Світ більше довіряє Байдену, ніж Трампу – дослідження Pew Research Center



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube