Site icon inshe.tv

Створена Радою Тимчасова слідча комісія перевірить витрати бюджетних коштів на будівництво фортифікацій та закупівлю дронів

Створена Радою Тимчасова слідча комісія перевірить витрати бюджетних коштів на будівництво фортифікацій та закупівлю дронів 1

Верховна Рада України 22 травня проголосувала за створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань використання коштів, направлених на будівництво фортифікацій та закупівлю дронів.

За відповідну постанову №11282 проголосували 277 народних депутатів, повідомляє народний обранець Ярослав Железняк від фракції «Голос» у Telegram, пише ZN.ua.

Головою ТСК став «слуга народу» Микола Задорожній, а його заступником – Михайло Цимбалюк із фракції «Батьківщина». Крім них, до ТСК увійшли:

Андрій Богданець («Слуга народу»);

Єлизавета Богуцька («Слуга народу»);

Михайло Бондар («Європейська солідарність»);

Віталій Борт (група «Платформа за життя та мир»);

Анатолій Бурміч (група «Відновлення України»);

Олександр Горенюк («Слуга народу»);

Олексій Жмеренецький («Слуга народу»);

Роман Костенко («Голос»);

Дмитро Костюк («Слуга народу»);

Ігор Марчук («Слуга народу»);

Сергій Мінько (група «Довіра»);

Сергій Рудик («За майбутнє»);

Олександр Федієнко («Слуга народу»).

До повноважень ТСК відносяться вивчення обставин та підготовка питань щодо потреб Сил оборони в БПЛА та формуванні на них державного замовлення, а також розподіл, передача, постачання та взяття їх на баланс. Це стосується й облаштування фортифікацій на лінії зіткнення та використання виділених на них коштів.

Як повідомляло Інше ТВ, Чи є оборонні лінії на Харківщині, скільки їх, і чи такі, як треба (ФОТО)

Exit mobile version