Site icon inshe.tv

Ізраїль завдав ударів по всьому Сектору Гази, коли Салліван намагався переконати Нетаньягу цього не робити, – Reuters

Ізраїль завдав ударів по всьому Сектору Гази, коли Салліван намагався переконати Нетаньягу цього не робити, – Reuters 1

Колаж 24 Каналу / Getty Images

Сьогодні, 19 травня, радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван намагався переконати прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу обмежити свою операцію у Секторі Гази. У Вашингтоні стурбовані великою кількістю загиблих палестинців внаслідок ударів ЦАХАЛ і тому наполягають, аби Тель-Авів завдавав по бойовиках ХАМАС більш точкові удари.

Саме під час цього обговорення ізраїльської кампанії проти ХАМАС ЦАХАЛ завдав ударів по всій території Сектору Гази. Про це пише 24 канал з посиланням на Reuters.

Зокрема, за словами представників охорони здоров’я Гази та ХАМАС, щонайменше 28 палестинців були вбиті сьогодні, 19 травня. Більшість загинула під час удару по будинку в Нусейраті в центральній частині анклаву.

Цивільна служба з надзвичайних ситуацій Гази повідомила, що рятувальні групи наразі знайшли тіла 150 палестинців, убитих за останні дні, і що 300 будинків постраждали від ізраїльського повітряного та наземного обстрілу.

Як повідомляло Інше ТВ, тиждень тому ізраїльська армія активізувала операції на півдні Гази та закликала десятки тисяч жителів Рафаха евакуюватися.

Exit mobile version