Site icon inshe.tv

Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО)

Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО) 4

Американський журнал TIME оприлюднив список 100 найвпливовіших людей у світі, до якого потрапив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Рейтинг оприлюднений на сайті TIME.

З 1999 року американський журнал TIME формує список 100 найвпливовіших людей у світі, до якого входять учені, політики, журналісти, митці, винахідники. З 2004 року список став щорічним.

Цього року в категорію “Лідери” потрапив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак. А очолила її дружина покійного російського опозиціонера Олексія Навального Юлія.

Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО) 1
Єрмак потрапив до 100 найвпливовіших людей TIME (ФОТО) 3

У списку TIME Андрія Єрмака представив данський політик, колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен.

“Визначальними ранніми кадрами варварського вторгнення Росії в Україну є зернисте відео, зняте президентом Володимиром Зеленським на вулицях Києва. Послання Зеленського, якого оточувала його команда, було чітким: керівництво України нікуди не збирається йти.

Безпосередньо за ним тієї ночі стояв його високий радник Андрій Єрмак – людина, яка відіграє центральну роль у забезпеченні роботи уряду. З моменту повномасштабного вторгнення він доносив послання Зеленського до світу, створюючи потужну мережу друзів України, від Заходу до Глобального Півдня, об’єднуючи їх навколо питань від санкцій до екології.

Я був свідком цього на власні очі під час нашої роботи над гарантіями безпеки для України, яка призвела до створення павутини двосторонніх угод з союзниками. Зараз наша робота зосереджена на тому, щоб привести Україну до НАТО та ЄС.

Поет Іван Франко писав: “Нехай кожен з вас буде готовий до великої години. Кожен з нас може бути вирішальним лідером, коли прийде відповідальна хвилина”.
У великий момент для України та демократії Андрій Єрмак не лише виконує роль вирішального лідера, але й довів, що він є таким лідером.

До “лідерів” також потрапили прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск, голови Ради міністрів Італії Джорджа Мелоні та інші.

Категорію “Артисти” очолила Дуа Ліпа – британська співачка косовського походження, авторка пісень, дизайнерка і модель. У списку також опинилися зірка “Світу Дикого Заходу” Джеффрі Райт та американський письменник і музикант Джеймс Макбрайд.

Головною “Іконою” стала Тараджі Пенда Генсон — американська акторка, співачка та письменниця, захисниця прав тварин. Серед ікон також співачка Кайлі Міноуг, актор Майкл Фокс, режисерка Софія Коппола, японський режисер анімаційних фільмів, автор численної манґи Хаяо Міядзакі.

Exit mobile version