Ізраїль наніс удар по Лівану – знищив трьох командирів “Хезболли”


10:2508.04.2024

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала удару по селу Аль-Султанія на півдні Лівану. Під час атаки було вбито польового командира елітного ліванського підрозділу “Аль-Радван” угруповання “Хезболла” і двоє інших командирів.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Польовий командир елітного ліванського підрозділу “Хезболли” “Аль-Радван” загинув разом з двома іншими під час ізраїльського удару по селу Аль-Султанія на півдні Лівану, повідомили агентству Reuters два джерела в органах безпеки.

Пізно ввечері в неділю “Хезболла” заявила, що член групи з Кафр-Кіли, міста на кордоні з Ізраїлем, був убитий “під час виконання свого джихадистського обов’язку”.

Ця заява з’явилася після того, як Армія оборони Ізраїлю заявила, що завдала удару по позиціях “Хезболли” в Кафр-Кілі, а також по ракетній установці в Яруні, опублікувавши відеозапис удару.

Хезболла назвала імена 272 своїх членів, які були вбиті Ізраїлем під час сутичок, що почалися 8 жовтня, переважно в Лівані, але також і в Сирії. У Лівані загинули ще 53 бойовики інших терористичних угруповань, один ліванський солдат і щонайменше 60 цивільних осіб, троє з яких були журналістами.

Нагадаємо, протести в Ізраїлі: люди вимагають відставки Нетаньяху, дострокових виборів і звільнення заручників



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube