«Ми віримо, що ви переможете» – Салліван впевнений, що законопроект про допомогу Україні буде ухвалений


22:0220.03.2024

Радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван впевнений, що законопроєкт, який передбачає допомогу Україні, вдасться ухвалити в Палаті представників.

Про це він сказав на спільному із керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком брифінгу в Києві, передає Укрінформ.

«Україна все ще стоїть, і стоїть вона завдяки хоробрості та відвазі, винахідливості та стійкості українського народу. Ми у Сполучених Штатах у захваті. Я сьогодні тут, щоб сказати, що ми віримо у вас. Ми віримо, що ви переможете. Ми віримо, що ви побудуєте світле майбутнє для українського народу. Сильніша демократія, стійка, безпечна країна, яка зможе відбити агресію. Ми будемо вашим партнером у цьому на кожному кроці», – сказав Салліван.

Він закликав вірити у США і запевнив, що Америка продовжить надавати величезну підтримку будь-яким відомим способом.

«Я знаю, що тут є запитання через затримку в нашому Конгресі та через місяці без додаткового законопроєкту, що містить пакет допомоги, на яку ви по праву заслуговуєте і за яку президент Байден щодня бореться. 60 мільйонів доларів Сенат ухвалив на двопартійній основі. Тепер ми працюємо з Палатою представників, щоб ухвалити пакет допомоги. Ми впевнені, що нам вдасться це зробити», – наголосив радник Президента США.

Салліван додав, що Білий дім не просто чекає на ухвалення допомоги, а й оголосив про пакет допомоги на 300 млн доларів, до якого увійшли боєприпаси для ППО і критично важливі для передової поставки.

Він також зауважив, що адміністрація Байдена працюватиме з коаліцією понад 50 країн, поки Україна не переможе.

Як повідомляло Інше ТВ, У Конгресі США схвалили резолюцію щодо викрадення українських дітей Росією



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube