Трамп викликав Байдена на дебати


16:3507.03.2024

Дональд Трамп, який залишився єдиним кандидатом від Республіканської партії на майбутні вибори у США, викликав на дебати президента країни Джо Байдена. Про це Трамп написав у своїй соціальній мережі Truth Social, передає УНН із посиланням на Bloomberg.

Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які є такими важливими для Америки та американського народу. Тому я закликаю до дебатів завжди, скрізь, у будь-якому місці – написав Трамп.

Зазначають, що бажання Трампа брати участь у дебатах з’явилося за кілька годин після того, як його останній суперник-республіканець Ніккі Гейлі вибула з перегонів, що ознаменувало “початок найтриваліших усезагальних президентських виборів у новітній історії”.

Колишній президент США пропустив п’ять первинних дебатів, попри те, що один із його опонентів, Кріс Крісті, назвав його “курчам” за неявку.

Позапартійна комісія з президентських дебатів уже оголосила дати трьох дебатів у вересні та жовтні, а також єдиних дебатів для кандидатів у віцепрезиденти.

Читайте: США повертаються спиною до світу – з Трампом чи без нього, – Bloomberg



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube