“Зловмисники будуть спіймані”: голова МВС Польщі зробив заяву щодо псування українського зерна


14:4028.02.2024

Міністр внутрішніх справ Польщі Марцін Кєрвінський наголосив, що висипати зерно із транспорту неприпустимо, і запевнив, що поліція у кожному подібному випадку реагує, а зловмисники будуть затримані. Таку заяву він зробив в ефірі Польського радіо після кількох випадків псування українського зерна у Польщі, пише УНН.

Якщо протести мирні, вони можуть відбутися. Неприпустимо висипати зерно із транспорту. У кожному подібному випадку поліція реагує, і зловмисники будуть спіймані – сказав голова МВС Польщі, говорячи ймовірно про нещодавні інциденти із висипаним українським зерном на території Польщі.

“Це злочин, і таку анархізацію суспільного життя польська поліція та уряд Дональда Туска не допустять”, – наголосив Кєрвінський.

Також Кєрвінський заявив, що протест фермерів у Варшаві у вівторок, 27 лютого, був мирним. Він наголосив, що на всі інцидент поліція реагувала оперативно.

“В інтернеті багато різних світлин. Дехто запитує, чому хтось дозволяє це. Поліція насправді відреагувала на окремі інциденти, записала дані цих людей, а в деяких випадках також будуть конкретні повідомлення в прокуратуру. Але цей протест був дуже спокійним і його мирний перебіг був заслугою не тільки поліції, а й відповідальних організаторів”, – зазначив Кєрвінський.

Читайте: Біженцям з України в Польщі загрожує припинення виплат – ЗМІ



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube