Україна ввела чергові санкції щодо 147 фізичних та 303 юросіб. Серед подсанкційних – росіянин Чубайс і зрадник України Сівкович


14:0024.11.2023

23 листопада Президент України Володимир Зеленський підписав два Укази, якими ввів у дію рішення РНБОУ щодо запровадження санкцій.

Документи оприлюднені на сайті очільника держави, передає Інше ТВ.

Зокрема, згідно Указу №772/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”» та Указу №773/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”» санкції застосовані до 147 фізичних і 303 юридичних осіб.

У списки санкцій включені, крім інших, колишній міністр фінансів Росії, нині радник з корпоративного розвитку “Яндекса” Олексій Кудрін, а також колишній глава “Роснано” Анатолій Чубайс, який виїхав з Росії після початку широкомасштабного вторгнення в Україну.

У списку також сини колишнього генпрокурора Юрія Чайки – Артем та Ігор Чайка, син колишнього губернатора Красноярського краю Олександра Усса Артем, генеральний директор ТАРС Андрій Кондрашов, командувач угрупуванням військ “Центр” генерал-лейтенант Андрій Мордвічов, академік Ставропольського краю Володимир Володимиров, академік РАН, діяч ВПК Борис Альошин. У списку також топ-менеджери групи компаній USM російського бізнесмена Алішера Усманова – Назім Ефендієв, Вахтанг Кочаров та Валерій Казікаєв.

Є у переліку і український зрадник – колишній нардеп Володимир Сівкович, а тепер співробітник російської фсб (як повідомляло Інше ТВ, в квітні цього року СБУ та ДБР викрили на Київщині 15 компаній, які працювали на зрадника Сівковича та ФСБ).

Як повідомляло Інше ТВ, Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми – Зеленський (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube