Генпрокурор Костін зустрівся з сенаторами США – говорив про допомогу (ФОТО)


09:4720.11.2023

Генеральний прокурор Андрій Костін у Галіфаксі, на полях конференції у Канаді, зустрівся з сенаторами США Джимом Рішем, Крісом Кунсом та Майком Раундзом.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

Андрій Костін подякував сенаторам за комплексну двопартійну підтримку України.

Генпрокурор Костін зустрівся з сенаторами США - говорив про допомогу (ФОТО) 1
Генпрокурор Костін зустрівся з сенаторами США - говорив про допомогу (ФОТО) 5
Генпрокурор Костін зустрівся з сенаторами США - говорив про допомогу (ФОТО) 3
Генпрокурор Костін зустрівся з сенаторами США - говорив про допомогу (ФОТО) 6

«Ми всі усвідомлюємо, що сьогодні вільний світ переживає критичний момент, і ми повинні бути об’єднані як ніколи, аби зупинити росію та забезпечити повну відповідальність кремлівського режиму», – зазначив Генпрокурор.

Він зауважив, що саме тому запит Адміністрації Президента США на додаткові видатки для фінансування допомоги Україні є життєво важливим. Також висловив сподівання на підтримку шановних сенаторів у цьому критичному питанні.

В ході зустрічі обговорили законодавчі ініціативи, надважливі для боротьби України за справедливість. Серед них – законопроєкт про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців, спрямований на арешт російських суверенних активів, а також резолюція, яка засуджує викрадення росією українських дітей.

Також розглянули можливості запровадження законодавчих ініціатив щодо незаконного утримання агресором українських цивільних.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube