Site icon inshe.tv

«Єдиний спосіб дійсно вирішити цей конфлікт — це виграти його на полі бою»: Нідерланди закликали надати Україні більше зброї

«Єдиний спосіб дійсно вирішити цей конфлікт — це виграти його на полі бою»: Нідерланди закликали надати Україні більше зброї 1

Голова Міністерства закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстра заявив, що Захід має постачати більше зброї Україні, щоб вона могла перемогти Росію на полі бою.

Про це він сказав на спільній пресконференції в Гаазі з німецькою колегою Анналеною Бербок, повідомляє «ТСН».

“Абсолютно ясно, що, незважаючи ні на що, єдиний спосіб дійсно вирішити цей конфлікт — це виграти його на полі бою. Тому потрібно більше зброї, ми повинні дивитися правді в очі. Якщо ми обмежимо наші зусилля, все, що ми зробили до цього часу, буде зведено нанівець”, – сказав міністр.

Він зазначив, що після початку війні в Україні весь світ перевернувся з ніг на голову.

“Війна повернулася на європейську землю, і цей світ палає у вогні. Окрім війни та кризи в Україні, ми бачимо гарячі точки по всьому світу, ми бачимо енергетичну кризу, ми бачимо зміни клімату і ерозію демократії”, – сказав Гукстра.

Як повідомляло Інше ТВ, Британія оголосила про найбільший пакет військової допомоги – танки, гаубиці, бронетранспортери (ВІДЕО)

Exit mobile version