Site icon inshe.tv

Путін піде на ескалацію війни в Україні, щоб вижити, – ЗМІ

Путін піде на ескалацію війни в Україні, щоб вижити, - ЗМІ 1

Найближчим часом зс рф можуть відповісти на атаки українських безпілотників та вдарити з усіх видів зброї, які лише їм доступні.

Про це пише оглядач The Guardin Саймон Тісдал, передає «Фокус».

Він висловив побоювання, що ескалація бойових дій в Україні розпочнеться із початком весни. До цього часу зс рф не лише продовжуватиме удари по енергетичній інфраструктурі України. Президент рф володимир путін з великою ймовірністю може почати пробувати асиметричні та невоєнні методи.

Також російський лідер, на думку аналітика, продовжуватиме шкодити Україні на дипломатичній арені. Свіжою ілюстрацією цього стала ситуація з Угорщиною, яка заблокувала важливий для України транш.

“Припущення, що виснажені війська росії вже зробили найгірше, що можуть і не здатні на подальшу ескалацію, звучить самовдоволено. Оскільки путін із запізненням розуміє, що він не може закидати бомбами Київ, щоб змусити його підкоритися, він все більше покладається на “глобалізацію” війни”, – вважає Тісдал.

За його словами, володимир путін може піти на серйозну ескалацію вже не лише для того, щоб зберегти політичну особу, а й заради фізичного виживання. Тому загострювати ситуацію він одразу на двох фронтах: ідеологічному та власне військовому.

Також британський аналітик вважає, що будь-які спроби закінчити війну безсилі, поки володимир путін існує принаймні як політична фігура.

Як повідомляло Інше ТВ, Рашистам роздали фронтовий молитовник – в ньому путін названий…архістратигом (ФОТО)

Exit mobile version