Site icon inshe.tv

Путін оголосив, що загарбані українські землі своїми і закликав Київ до переговорів (ВІДЕО)

Путін оголосив, що загарбані українські землі своїми і закликав Київ до переговорів (ВІДЕО) 1

Президент РФ Путін закликав владу України “припинити бойові дії” та “сісти застіл переговорів”.

Про це він заявив під час виступу.

“Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь, всі бойові дії, ту війну, яку він розв’язав ще 2014 року, та повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Про це не раз казали”, – сказав російський диктатор.

Водночас Путін заявив, що “вибір народу” на окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей “обговорювати не будуть”. 

Захід Путін назвав расистами, але побічно визнав, що російський народ може поповнити список варварів і дикунів.

“Вони (захід. – Ред.) ділять світ на цивілізовані країни та на всіх інших. Хто за задумом західних расистів повинен поповнити список варварів та дикунів. … Західні еліти якими були, такими й залишилися – колонізаторськими. Дискримінують та розділяють народи на перший та інші. Ми ніколи не приймали та не приймемо такий політичний нацоналізм-расизм. А чим, як не расизмом є русофобія, яка розповсюджується по всьому світу?” – сказав він.

-Захід хоче бачити нас колонією, натовпом бездушних рабів. Для них пряма загроза — наша філософія, тому вони й роблять замах на наших філософів, – зазначив Путін, назвавши “маячнею” пропонований заходом “порядок, заснований на правилах”.

Також Путін заявив, що “англосаксам” вже мало санкцій, вони перейшли до диверсій, організувавши вибухи на міжнародних газових магістралях “Північного потоку”. “Усім очевидно, кому це вигідно. Кому вигідно той і зробив”, – висловився Путін і про НП на газопроводах.

Головні тези з його промови:

Exit mobile version