Постыдное рукоблудие. Николаевский нардеп Борис Козырь попал в рейтинг популярных кнопкодавов


19:3215.08.2016

Движение “Чесно” публикует на своем сайте своеобразный рейтинг кнопкодавов и выкладывает видео “моментов преступлений”. В этом рейтинге николаевских депутатов немного – всего 2-3. Три – если считать Александра Нечаева, который является официальным руководителем Николаевской областной парторганизации “ОппоБлока”, а два – если учитывать “чистых” николаевских нардепов – Игоря Бриченко и Бориса Козыря. Игорь Бриченко (Народный фронт) был замечен в постыдном рукоблудии еще в 2014 году, но 1 раз, а у Бориса Козыря только за последний год с небольшим 5 “приводов”. Причем, это только зафиксированные.

Вот ноябрь 2015 года. “Під час голосування за Проект Закону №1912 про внесення змін до розділу ХХ “Перехідні положення” Податковогокодексу України щодо особливостей оподаткування ввезення та постачання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, депутати від БПП Вадим Денисенко та Борис Козир кнопкодавили”, – сказано в описании к видео.

А вот декабрь того же года. “Під час голосування за законопроект №3483 Проект закону про внесення змін до закону України “Про контррозвідувальну діяльність” (щодо підрозділів забезпечення внутрішньої і власної безпеки Державної прикордонної служби України) депутати від Блок Петра Порошенка Олександр Урбанський, Вадим Денисенко, Борис Козир і Олександр Бакуменко вкотре кнопкодавили”.

А это уже май 2016 года. “Під час голосування на пленарному засіданні у вівторок, 17 травня, за законопроект №4623 “Про внесення зміни до підпункту 4, пункту 24 розділу VI “Прикінцеві та перехідні положення” Бюджетного кодексу України (щодо перерозподілу залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень” депутат від Блоку Петра Порошенка Борис Козир кнопкодавив”.

Июль этого года. “На пленарному засіданні у вівторок, 5 липня, під час голосування за Законопроект №4697-1 Проект Постанови про звільнення суддів член депутатської фракції партії “Блок Петра Порошенка” Борис Козир кнопкодавив. На відео видно, як депутат натискає кнопки на двох робочих місцях”.

И снова июль. Почти перед депутатскими каникулами, 14 июля. Надо все успеть.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube