Деструктивный самозванец. Николаевский ДемАльянс объяснил, почему Игорь Финкельштейн уже не в команде


19:0426.07.2016

Руководитель партии ДемАльянс в Николаеве Евгения Матейчук прокомментировала вчерашнюю пресс-конференцию Игоря Финкельштейна, на которой он обвинил ее в диктаторстве.

“Відповідаю на ваші питання щодо Ігоря Фінкельштейна, щоб більше до цієї теми не повертатись.

Справа з виключенням Ігоря є внутрішньопартійною і пов*язана з порушенням дисципліни в партії.
Маніпулювання, ультиматуми і шантаж не вкладаються в рамки роботи ДемАльянсу, а тому таким людям не місце в нашій команді.

Ліквідація районної організації, яку він очолював – крайня міра, яку було застосовано.

А на вчорашній прес-конференції навіть такий дрібний факт, як мій дзвінок до нього з повідомленням про рішення Політради, був перекручений абсолютно на інший лад. Решту я навіть не берусь коментувати.

Ми зробили висновки з ситуації і працюємо далі”.

Более подробное разъяснение ситуации опубликовано на официальной странице местного ДемАльянса в Фейсбуке.

“Миколаївська обласна організація ДемАльянсу приносить вибачення своїм прихильникам, які вимушені спостерігати за “виставами”, що влаштововує колишній член партії Ігор Фінкельштейн.
До нас можуть приходити різні люди, але залишитися мають тільки ті, що мають бажання працювати разом та матимуть сили спілкуватися коректно. Не сприйнявши позицію партії з багатьох питань, Ігор Фінкельштейн почав діяти від імені ДемАльянсу, роблячи різні інсинуації, та намагався дискредитувати як окремих членів команди, так і партію вцілому. Він систематично порушував Етичний Кодекс та Статут Партії, зокрема, публічно критикував керівні органи Організації та доносив до громадськості недостовірну інформацію щодо прийнятих бюро організації рішень. Робив публічні виступи із заявами нібито від партії з важливих суспільно-політичних питань, не маючи права на проголошення таких заяв.
Фінкельштейн вносив деструктив та негатив у роботу Миколаївського осередку та спричиняв конфлікти всередині команди ДемАльянсу.
Після виключення з партії пан Фінкельштейн, на жаль, продовжив свою деструктивну діяльність, але вже в публічній площині, розповсюджуючи відверту неправду.
Вчергове перепрошуємо за ті негативні відчуття, які можуть пережити наші прихильники, стикнувшись з деструктивними та неправдивими звинуваченнями”, – сказано в заявлении.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube