Андрій Вадатурський: «Відродивши на найвищому рівні вищу освіту в Миколаєві, Леонід Клименко зможе відродити і все місто. Тепер вибір залишається за громадою Миколаєва»


11:1019.08.2015

Вчора ввечері Миколаївська територіальна організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» на своїх зборах обрала кандидатом на посаду Миколаївського міського голови ректора Чорноморського державного університету імені Петра Могили Леоніда Павловича Клименка. Обрання кандидатури для висунення на місцевих виборах на посаду міського голови відбувалося шляхом таємного голосування з чотирьох запропонованих кандидатур. За результатами голосування, більшість голосів членів партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» була віддана за кандидатуру Леоніда Клименка.

«Процес обрання кандидатури від нашої партії тривав доволі довго. Цьому передували численні консультації, зустрічі з претендентами та обговорення програм кандидатів з розвитку Миколаєва. Для нашої молодої команди це перше випробування. Але головним критерієм в нашій партійній роботі були і залишаються – згуртованість та єдність духу команди однодумців, які хочуть і готові працювати над змінами життя на краще», – розповів про перебіг обрання кандидата для висунення на місцевих виборах на посаду міського голови народний депутат України від фракції Блоку Петра Порошенка, лідер Миколаївської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Андрій Вадатурський.

Він охарактеризував Леоніда Клименка як командну людину, за вибір якої нікому не буде соромно. «Ця людина з молодою душею має значний досвід не лише в науковій діяльності, а й господарській, що дасть йому можливість вирішувати проблеми міста. Леонід Клименко був ініціатором створення в Миколаєві україномовного університету, в результаті чого було створено Миколаївську філію Національного університету «Києво-Могилянська академія». Зараз він стоїть у самих витоків формування нової еліти нашої держави,  – сказав Андрій Вадатурський, додавши, – Він дійсно командна людина, про що свідчить досягнення його цілей в житті. Він зможе професійно поділитися своїм досвідом з усіма нами. Впевнений, що за такий вибір партійцям ніколи не буде соромно. Відродивши на найвищому рівні вищу освіту в Миколаєві, Леонід Клименко зможе відродити і все місто. Тепер вибір залишається за громадою Миколаєва».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube