Андрій Вадатурський: «Під час розслідувань фактів корупції в діях урядовців не повинно бути політики»


12:4919.05.2015

Народний депутат України від фракції Блоку Петра Порошенка Андрій Вадатурський вважає, що питанням розслідування можливих корупційних дій високопосадовців має займатися Генеральна прокуратура України, а не політики. Про це він сказав в ефірі Миколаївського обласного телебачення.

«Під час розслідувань фактів корупції в діях представників Уряду не повинно бути політики. Ми найняли менеджерів, які мають ефективно працювати. Якщо вони неефективні – мають піти з займаних посад. Якщо порушили закон, то мають за це відповідати. Для розслідування можливих фактів корупції є Генеральна прокуратура. А суспільство та депутати мають контролювати процес розслідування резонансних справ щодо корупційної діяльності високопосадовців», – зауважив А.Вадатурський.

На думку народного обранця, зазначене питання намагаються коментувати окремі політики, які не можуть дати фахової оцінки діяльності урядовцям і перетворюють його на інструмент для власного піару. Оцінюючи діяльність робочої групи з розслідування фактів корупції, яка була створена у парламенті, Андрій Вадатурський зазначив: «Це майданчик для піару окремих осіб, які не мають жодного відношення до правоохоронних органів. Ці люди не можуть дати якісну оцінку, окрім кількох осіб, які є фахівцями своєї справи. Наскільки така робота буде ефективною, покаже час».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube