Обласна конференція ВО “Свобода”: Демид Губський очолив парторганізацію, а два активісти отримали догану та зауваження


14:4716.03.2015

Вчора, 15 березня, у Миколаєві відбулася обласна звітно-виборча конференція, на якій було обрано голову та керівний склад обласного осередку. Конференцію пройшла за участі голови контрольно-ревізійної комісії ВО «Свобода» Олега Гелевея та члена Політради Олександра Семененка.
У конференції взяли участь делегати з Миколаївської міської організації та районних осередків Миколаївської области. Активістам та прихильникам Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» було оголошено подяку голови Миколаївської обласної державної адміністрації за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час Революції гідності та інших подій, пов’язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.
Також було заслухано звіт виконуючого обов’язки голови Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» Демида Губського. Свободівець зазначив, що лише завдяки злагодженій роботі кожного діяльність осередку стає більш продуктивною: «На початку 2013го року Миколаївська обласна організація ВО «Свобода» перебувала у стані занепаду. Але завдяки нашій спільній кропіткій та злагодженій роботі осередок відновив свою діяльність й надалі постійно розвивається. Ми регулярно проводимо різноманітні заходи, приймаємо нових активістів до лав партії. Завдяки роботі приймалень народних депутатів ми допомагаємо людям вирішувати проблемні питання й не збираємося зупинятися на досягненому». За поданням голови партії ВО «Свобода» Олега Тягнибока Демида Губського було обрано новим очільником Миколаївської обласної організації.
Також на конференції заслухали звіти заступників голови Обласної організації та обрали новий склад Миколаївського обласного комітету. До нього увійшли: голова Миколаївської обласної організації Демид Губський, голова обласного секретаріяту Андрій Скороход, заступник голови Миколаївської обласної організації з питань молодіжної політики Володимир Губський, заступник голови Миколаївської обласної організації з загальних питань Геннадій Федюшин, заступник голови Миколаївської обласної організації з організаційних питань Наталя Грудініна, заступник голови Миколаївської обласної організації з питань партійної дисципліни Андрій Онопрієнко, голова юридичної служби Сергій Монець, голова пресової служби Катерина Малєновська, голова контрольно-ревізійної комісії Сергій Ісаєнко та очільник Миколаївської міської організації ВО «Свобода» Олег Безкоровайний.
Конференцію було завершено виголошенням догани за дисциплінарні порушення активісту Южноукраїнської міської організації ВО «Свобода» Микола Захарову із занесенням до особової справи. Також було винесено зауваженням за дисциплінарні порушення активісту Миколаївської міської організації ВО «Свобода» Андрію Скороходу із занесенням до особової справи.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube