Николаевскую городскую организацию ВО “Свобода” возглавил Олег Бескоровайный


13:1302.03.2015

Об этом сообщает пресс-служба НОО ВО “Свобода”.
“1 березня 2015 року Миколаївська міська організація ВО «Свобода» провела звітно-виборчу конференцію, метою якої було обрання нового керівного складу осередку та визначення напрямків подальшої діяльности.
Так, делегатам конференції було озвучено резолюцію 30-го Всеукраїнського з’їзду ВО «Свобода», що відбувся 7 лютого.
За поданням голови партії ВО «Свобода» Олега Тягнибока було обрано новим очільником Миколаївського міського осередку Олега Безкоровайного. Свободівець зазначив, що основним напрямком діяльности осередку й надалі буде допомога військовим: «Маємо розуміти, що допоки ми самі не перебуваємо на передовій, доти мусимо допомагати нашим воякам, які щодня ризикують власним життям, захищаючи нашу державу від окупанта. Тому й надалі дуже важливою є волонтерська діяльність осередку». Побратим наголосив, що, окрім волонтерства, вкрай важливою є робота з молоддю та патріотичне виховання підростаючого покоління.
Також було прослухано звіт члена міського комітету Андрія Скорохода щодо діяльності осередку та було обрано склад міського комітету. До нього увійшли: голова Миколаївської міської організації ВО «Свобода» Олег Безкоровайний, голова міського секретаріяту Андрій Скороход, заступник голови з питань молодіжної політики Володимир Татарчук, голова контрольно-ревізійної комісії Михайло Степнов, а також активісти осередку Наталя Грудиніна, Олена Гіржева та Юрій Мовчанюк.
Рішенням міської конференції також було обрано делегатів на обласну конференцію, яка буде проведена найближчим часом.
Конференцію було завершено нагородженням активістки Наталі Грудиніної грамотою за плідну діяльність упродовж виборчих кампаній 2014 року та було вручено партійні квитки новим членам партії”, – сказано в сообщении.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube