Знайомтесь – Джек: у миколаївській бригаді тероборони служить пес (ФОТО)


19:2409.07.2022

За чотири місяці війни він засвоїв “ази” військової служби і може поділитися великим життєвим досвідом будь з ким.

Про Джека – пса, який зараз допомагає захищати миколаївців, розповіли у 123 бригаді тероборони ЗСУ, передає Інше ТВ.

До тероборонівців пес прибився у березні в мкр.Кульбакіно. Був худим і брудним, ховався він вибухів. Але без вагань стрибнув до автівки військових, коли йому свиснули. Його назвали Джек – на це ім’я пес відразу відгукнувся.

Перший час собака хворів і адаптувався, став улюбленцем, до душі припав і командиру роти. Шефство над Джеком взяв військовослужбовець на псевдо Гриф.

“Разом із Джеком ходили в наряди, навіть несли службу на бойовому чергуванні і в патрулі. Він дуже вдячний і розумний пес, я його балував, на третій день Джек вже застрибнув на моє ліжко, я з ним ділився обідом. Тепер ми справжні друзі, після війни обов’язково заберу його додому, вже зараз готую морально маму. Багато цікавих історій про тварин, які допомагають солдатам і наближають нашу Перемогу, багато залишилися безхатченками, маємо дбати про них, бо ми, перш за все, люди”, – каже Гриф.

Як повідомляло Інше ТВ, Разом проходять гарт війною: в Міноборони показали, хто з чотирилапих допомагає нашим захисникам боронити Україну (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube