Із 12 пожеж за добу на Миколаївщині половина була викликана россйськими обстрілами


10:0008.07.2022

Протягом доби, 7 липня, на території Миколаївської області зареєстровано 12 пожеж, 5 з яких виникли в результаті бойових дій.

Про це повідомляє ГУ ДСНС Миколаївської області.

Так, внаслідок обстрілів окупантами, потрапляння боєприпасів та уламків від них горіла суха трава на відкритій території смт Березнегувате Баштанського району. Пожежу ліквідували вогнеборці 9 ДПРЧ 3 ДПРЗ на площі 4 га.

Також загорівся сухостій й чагарники на вул. Приозерній та Металургів м. Миколаєва. Пожежу загасили вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 470 кв. м та 3,4 га.

У с. Полігон Шевченківської сільської ради Миколаївського району відділенням 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідовано пожежу сухої трави на площі 1 га.На території СВТ “Бірюза” Галицинівської ТГ Миколаївського району горів дачний будинок. Відділенням Галицинівського загону місцевої пожежної охорони пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м, не допущено перекидання полум’я на суміжні ділянки та будівлі.

У с. Лупареве Галицинівської ТГ Миколаївського району горіли зернові на корені на площі 2 га. Пожежу ліквідували вогнеборці ГЗМПО.

Через необережне поводження з вогнем зайнялись господарча будівля, суха трава та сміття на території ТВО “Відродження Миколаїв” по вул. Садовій с. Весняне Веснянської ТГ Миколаївського району. Пожежу на площі 2,5 га загасив черговий караул 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

З цієї ж причини на вул. Гагаріна с. Куцуруб Куцурубської ТГ Миколаївського району горіли суха трава та гараж. Пожежу на площі 3 га та 18 кв. м загасили вогнеборці 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ, не допустивши розповсюдження вогню на житловий будинок, літню кухню та гараж.

На вул. Садовій м. Первомайськ зайнялась суха трава, пожежу якої загасило чергове відділення 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ на площі 1,5 га.

На узбіччі доріг по Одеському шосе Веснянської ТГ Миколаївського району горів сухостій, пожежу загасили вогнеборці 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 3 500 кв. м.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube