Наслідки ракетних ударів по Миколаєву та області: в обласному центрі пошкоджені вікна в 7 багатоповерхівках, є легкопоранені, в Баштанці ракета влучила у сир завод (ВІДЕО)


14:4105.07.2022

У Миколаєві вже втретє від обстрілів окупантів постраждали багатоповерхівки в одному з районів міста Миколаєва. Є легкопоранені.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.0

«Знову через обстріли постраждали житлові будинки. Вибуховою хвилею та уламками у 7 багатоповерхівках вибило більше 200 вікон, у під’їздах пошкодило вхідні двері, у деяких квартирах людям довелось вирізати замки, щоб вибратись із помешкання.

Працівники департаменту ЖКГ та адміністрації району допомогли людям заактувати пошкодження, видали плівку та ОСБ-плити. Жителям верхніх поверхів допомогли забити вікна за допомогою вишки. Також на місці працюють правоохоронці.

Деякі мешканці дістали легкі поранення, тому від медичної допомоги відмовились.

У Військовій комендатурі оборони міста повідомляють, що по Миколаївщині був здійснений масований обстріл. Є влучання в об’єкти військової та цивільної інфраструктури,на місцях виникали пожежі, але рятувальні служби оперативно впоралися. Постраждалих немає.

У Баштанці уражено будівлю адміністрації селища, сирзавод, сільськогосподарські площі у передмісті.

У селі Лимани – влучання ворожого снаряду біля школи: будівля зазнала пошкоджень від ударної хвилі. Попередньо інформації про людські втрати немає», – повідомив мер.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні зранку ворог вдарив ракетами по Миколаєву. Медики і рятувальники вже на місці



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube