В Миколаєві будуть судити адвокатесу – обіцяла за $3 600 забезпечити відділення 36 га сільхозземель


13:4202.07.2022

За 3600 доларів США неправомірної вигоди жінка-адвокат обіцяла вплинути на посадовців та депутатів сільської ради і гарантувала позитивний розгляд питання відділення 36 га землі мешканцям однієї з територіальних громад. Нині досудове розслідування вказаного кримінального провадження завершено, подальшу долю жінки вирішить суд. 

Затримали фігурантку оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області та слідчі слідчого управління обласної поліції 12 жовтня 2021 року одразу після отримання нею обумовленої суми хабаря. І тоді в поліції повідомляли, що жінка мала намір вплинути на посадовців Миколаївської обласної державної адміністрації, аби останні позитивно розглянули  дане питання.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі повідомили їй про підозру за ч. 3 ст. 369-2 «Зловживання впливом» Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube