Доба війни на Миколаївщині: обстріли не припиняються


05:1502.07.2022

В місті були 5 повітряних тривог. Ранок 1 липня у Миколаєві розпочався з дванадцяти ракетних ударів по місту. Російські окупанти вкотре обстріляли портову інфраструктуру та приватні підприємства. Серед них, наприклад, виробництво парфумів та вапна. Одну з ворожих ракет збито і вона стане черговим доказом причетності рф до актів державного тероризму проти України.

Близько 04:30 обстріляли Широківську громаду. У Березнегуватській громаді продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.У Миколаївському районі 30 червня, з 16:50 на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади зафіксовано обстріл ворожими касетними боєприпасами околиць села Парутине. Потерпілих та значних руйнувань немає. Також 30 червня, приблизно о 20:55, були обстріли села Засілля Первомайської громади. Внаслідок чого сталося займання нежитлового господарського підсобного приміщення.

Вночі 1 липня обстріляно село Лимани Галицинівської громади. Потерпілих нема.

Вранці 1 липня обстріляно село Стара Богданівка Радсадівської громади. В результаті – руйнація інфраструктури. Потерпілих нема.

У Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

У Первомайському районі о 05:20 пролунав вибух – ППО збила ворожу ракету, яка впала десь у районі кордону з Кіровоградщиною, повідомили у РВА, серйозні руйнування внаслідок ракетної атаки вранці 1 липня отримало лише одне підприємство. Інші без значних ушкоджень, внаслідок обстрілу з РСЗВ віддаленого району міста було пошкоджено 18 приватних будинків (вибито вікна та побито дах).

Станом на 14:30 1 липня завершено пошукові роботи на місці трагедії в п’ятиповерховому житловому будинку в Миколаєві, в який влучила російська ракета. Загалом деблоковано з-під завалів тіла 8 загиблих, ще 6 осіб були поранені.
Минулої доби на Миколаївщині поранення отримали 21 особа. Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів та отримують необхідну допомогу.Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 258 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 50 потерпілих отримали допомогу амбулаторно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube