За добу на Миколаївщині поранено 5 людей – які громади обстрілювали


13:5626.06.2022

За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 5 людей. Дітей серед постраждалих немає.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 293 громадянина, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 69 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Які саме громади обстрілювали минулої доби і з ранку сьогоднішнього дня, надали в Миколаївській ОВА:

місто Миколаїв:

Вчора зранку, 25 червня, окупаційні війська росії здійснили ракетний обстріл Миколаєва. Постраждала цивільна інфраструктура міста, державні підприємства та заклад освіти. В останньому вибухом вибило шибки. Частина ракет впала на околицях міста. Загальні матеріальні збитки наразі уточнюються.

Зранку 26 червня у Миколаєві лунали вибухи. За інформацією Військової комендатури оборони міста Миколаєва був знищений безпілотний літальний апарат.

Баштанський район:

Вдень 25 червня близько 14:00 були обстріли у Широківській громаді. Влучання були по промисловій інфраструктурі. Також близько з 23:30 до 05:00 були обстріли поза межами населених пунктів, влучання були по сільськогосподарським угіддям. Потерпілих немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район:

Ввечері, 25 червня, внаслідок потрапляння боєприпасів, їх уламків у с. Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа господарчої будівлі на території приватного домоволодіння.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні зранку над Миколаєвом збили ворожий безпілотник



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube