Внаслідок російських обстрілів на Миколаївщині за добу поранено 17 людей, одна людина загинула. Які саме громади зазнали обстрілів


11:0924.06.2022

За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 17 людей. Дітей серед постраждалих немає.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 266 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 74 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

У Миколаївській ОВА дали інформацію по обстрілах за минулу добу станом на 08:00 ранку 24 червня.

Місто Миколаїв:

Вдень 23 червня Миколаїв було атаковано трьома крилатими ракетами наземного базування. Влучання відбулося у виробничу та соціальну інфраструктуру. Поранено одну цивільну особу. Зранку 24 червня у Миколаєві було чутно вибухи. Інформація уточнюється.

Баштанський район:

Продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Внаслідок вчорашніх нічних обстрілів смт Березнегувате пошкоджено чотири житлові будинки та господарчі будівлі. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Вночі 23 червня були обстріли у Широківській громаді. Зруйновані склади сільськогосподарських підприємств. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Миколаївський район:

Вчора, 23 червня, близько 20:00 внаслідок обстрілів села Новомиколаївка Первомайської громади одна людина загинула, чотири зазнали поранень. Зруйновано один будинок, інші житлові будинки пошкоджено.

Також вчора, 23 червня, на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади об 11:30 зафіксовано обстріли. Без жертв.

Зранку 24 червня були обстріли села Горохівка Воскресенської громади. Зафіксовано загоряння. Інформація про наслідки уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів пошкоджений 81 об’єкт. З початку вторгнення – більше 5,8 тисяч



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube