За добу у Миколаївський області загасили 8 пожеж, з яких 4 спалахнули через обстріли (ВІДЕО)


09:0923.06.2022

22 червня на Миколаївщині зареєстровано вісім пожеж, внаслідок бойових дій – чотири.

Про це йдеться у зведенні ГУ ДСНС України у Миколаївській області за минулу добу, передає Інше ТВ.

Під час ракетного обстрілу Миколаєва виникла масштабна пожежа на об’єкті, до гасіння якої залучалось 24 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, пожежний потяг станції “Миколаїв” Одеського загону воєнізованої охорони та 83 вогнеборці, дві водовозки МКП “Миколаївводоканал”. Додатково працювали аварійні бригади АТ “Миколаївводоканал”, АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”, екіпажі поліції.

Після ворожого обстрілу горіло складського приміщення фермерського господарства у смт Березнегувате Баштанського району. Рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ліквідували горіння на площі 10 кв. м.

Також тричі горіла суха трава у м. Миколаєві. Вогнеборці 1 та 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували їх на загальній площі 310 кв. м.

Через необережне поводження з вогнем виникли дві пожежі сухої трави на відкритій території Баштанського та Миколаївського районів. Рятувальники 19 2 ДПРЗ та 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували горіння на загальній площі 1 га.

Рятувальники 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували пожежу сухої трави, чагарників у м. Баштанка на площі 150 кв. м. Причина цієї пожежі встановлюється.

На вул. Дружби народів м. Южноукраїнська Вознесенського району на шостому поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів підгоріла їжа на плиті. Пожежу ліквідовано до прибуття рятувальників.

Протягом доби піротехніками ДСНС відпрацьовано 17 повідомлень про виявлення на території Миколаївської області вибухонебезпечних предметів, вилучено 37 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора масштабна пожежа в Миколаєві на терміналі Everi, яка спалахнула через ракетний удар окупантів, була ліквідована (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube