Один загиблий, 2 людини поранено, пожежа на підприємстві – мер Миколаєва про наслідки денного ракетного удару по місту (ВІДЕО)


15:5622.06.2022

Сьогодні, 22 червня, вдень російські окупанти атакували Миколаїв керованими ракетами.

Про наслідки ракетного удару в ефірі національного телемарафону повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– На сьогоднішній день – це вже черговий день, коли відбувалися обстріли. Відбувалися обстріли ракетами керованими. На даний час маємо інформацію про постраждалих 2 підприємства. Це підприємства приватні, на території яких знаходились паливно-мастильні матеріали і т.д. Одна школа у нас постраждала (вибиті вікна, постраждав дах), 5 п’ятиповерхівок (в них вибиті вхідні двері у під’їздах, вікна). Унаслідок потрапляння ракети в одне з підприємств відбулося возгорання матеріалів, і зараз у нас майже все місто знаходиться в чорному диму, дим стоїть над усім містом, пожежні працюють. Фактично там повинно догоріти, бо загасити це неможливо. По жертвам маємо інформацію про 1 людину, яка загинула, і 2 людини, які поранені. Далі інформацію продовжуємо збирати. Ми отримали інформацію ще про 4 приватних будинки, які також були розгромлені (тобто дахи, вікна, двері – повилітало все), – сказав міський голова.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні вдень Миколаїв зазнає інтенсивних ударів (ФОТО) (ОБНОВЛЕНО).

Також повідомлялось, що після денного обстрілу в Миколаєві спалахнули 3 пожежі. Одну – на об’єкті – тушать 64 вогнеборця.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube