Миколаївський академічний художній драматичний театр закрив V ювілейний сезон на малій сцені (ФОТО)


11:4722.06.2022

Попри усі тривоги і негоди сьогодення творче життя у Миколаївському академічному художньому драматичному театрі вирує, пристосовуючись до нових умов і враховуючи заклики воєнного часу.

Нещодавно відбулося закриття V ювілейного театрального сезону на малій сцені: у форматі «закритого показу» глядачам представили виставу «Вбиваймо його?».

Про це повідомили у театрі, передає Інше ТВ.

«Актори Віолетта Мамикіна і Юрій Грушенко подарували глядачам різнобарвний букет емоцій, створивши чарівну атмосферу натхненної творчості, оптимізму, радості дружньої зустрічі. Оплески, вдячні посмішки, добрі слова – все це стало чудовою крапкою в історії сезону, що добіг кінця. Готуємося до нового сезону! І не тільки на малій сцені! Щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям зі Збройних Сил України, що ми маємо змогу у такий складний час працювати для нашого глядача і будувати творчі плани на майбутнє! Віримо у Перемогу! Упевнені, що прийдешній театральний сезон ми відкриємо під мирним небом незламної квітучої України!», – підкреслюють у театрі.

Як повідомляло Інше ТВ, 24 лютого історія «російського театру» в Миколаєві завершилась. Як зараз працює Миколаївський художній театр (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube