Прокуратура відправила під суд мешканця Арбузинки за систематичне домашнє насильство


19:3621.06.2022

В Арбузинці на Миколаївщині судитимуть чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї співмешканки, незважаючи на попередньє адміністративне покарання за те саме правопорушення.

Первомайська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо 28-річного жителя смт Арбузинка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України.

За інформацією керівника окружної прокуратури Костянтина Щербака, чоловік систематично вчиняв домашнє насильство відносно своєї 28-річної співмешканки.Так, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчиняв сварки, під час яких ображав, нецензурно лаявся, погрожував, хапав за одяг та принижував потерпілу. Тим самим він вчиняв домашнє насильство над нею, що призвело до психологічних страждань останньої, які супроводжувались змінами у психоемоційному стані, накопиченні емоційних переживань, приниженої гідності.

Правопорушника раніше було визнано винним Арбузинським районним судом та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 та ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, проте, він продовжував вчиняти свої протиправні дії.

За вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до двох років.

Нагадаємо, відправленому у відставку за побиття своєї заступниці екс-меру Южноукраїнська поліція повідомила про підозру



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube