За минулу добу найбільше ворожих обстрілів припало на Миколаївський район Миколаївщини


09:3721.06.2022

Про потерпілих наразі інформації немає.

Про це йдеться у зведенні Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 21 червня, передає Інше ТВ.

місто Миколаїв:

Зранку, 21 червня, у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється.

Баштанський район:

Вчора, 20 червня, близько 20:00 та сьогодні близько 04:00 обстрілів зазнала Широківська громада. За попередньою інформацією, потерпілих немає, інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район:

Як повідомляє Оперативне командування «Південь», вчора, 20 червня, чотири ракети Х-31А з ворожого винищувача та одна ракета типу «Онікс» з берегового ракетного комплексу були спрямовані на Очаків та влучили в сільськогосподарські угіддя у передмісті. Потерпілих немає.

Вчора, 20 червня, внаслідок обстрілів смт Первомайське Первомайської громади зафіксовано пошкодження господарських підсобних приміщень. Також зайнялася господарча будівля та суха трава.

Після ворожих обстрілів 20 червня у с. Лимани Галицинівської громади виникла пожежа житлового будинку та сухої трави. Потерпілих немає.

Також вночі з 20 на 21 червня було обстріляно Первомайську громаду. За попередньою інформацією, потерпілих немає, пошкоджено будинки.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляло Інше ТВ, зранку у Миколаєві пролунали вибухи. Потрапило у великий інфраструктурний об’єкт.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube