Поліція Миколаївщини нарахувала 65 пошкоджених російськими обстрілами об’єктів за добу і охороняє пошкоджені будинки від мародерів (ФОТО)


11:0318.06.2022

Минулої доби війська рф нанесли ракетні удари по Миколаєву та здійснили обстріли по селах Лимани, Червоний Яр, Лепетиха, Кавказ та Полігон.

Внаслідок ворожої атаки пошкоджені 33 багатоквартирних будинки, 13 приватних житлових будинків. Шкоду також нанесено навчальним закладам, приватним підприємствам, приміщенням держустанов, магазинам, аптекам, спортклубу та адмінбудівлям.

Є загиблі та постраждалі, серед них і діти.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Правоохоронці фіксують наслідки російської агресії. За кожним фактом розпочаті кримінальні провадження за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Упродовж доби 17 червня поліцейські опрацювали 683 сигнали, що надійшли на лінію 102. Більшість із них стосувалось воєнних злочинів.

Для запобігання мародерствам на місцях подій у цілодобовому режимі забезпечують правопорядок і охорону публічної безпеки посилені наряди поліції.

Як повідомляло Інше ТВ,  За добу у Миколаївській області російські окупанти своїми обстрілами пошкодили 119 цивільних об’єктів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube