В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж – через війну (ФОТО)


09:2907.06.2022

Оперативна інформація на території Миколаївської області станом на 09:00 7 червня.

Протягом доби зареєстровано 7 пожеж, чотири з них виникли через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок обстрілів населених пунктів російськими окупантами.

У м. Баштанка виникли дві пожежі. Горів автомобіль Renault Trafik та будівля дитячої юнацько-спортивної школи. Вогнеборці 7 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ліквідували пожежі на площі 2 кв. м та 30 кв. м.

В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 1
В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 9
В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 3
В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 10

Вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу житлового будинку на вул. Південній с. Лимани Галицинівської територіальної громади Миколаївського району на площі 50 кв. м.

В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 5
В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 11

Черговим відділенням 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ спільно з відділенням Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та 5 взводом державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України ліквідували пожежу хвойного настилу та лісових насаджень у Галицинівському лісовому урочищі Миколаївського району на площі 4,5 га.

В результаті обстрілів сталось руйнування двоповерхового житлового будинку по вул. Баштанська республіка м. Баштанка. Для розбирання будівельних конструкцій та деблокування тіла загиблого чоловіка залучалось пожежно-рятувальне відділення 7 ДПРЧ 3 ДПРЗ.

В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 7
В Баштанці в результаті обстрілів горіла ДЮСШ. Всього за добу 4 з 7 пожеж - через війну (ФОТО) 12

З інших причин виникло 3 пожежі.

О 07:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу моторного відсіку автомобіля УАЗ 2206 на вул. Миколи Міхновського м. Новий Буг Баштанського району. На місце прибуло відділення 20 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. З’ясувалось, що пожежа виникла під час руху транспортного засобу. О 07:49 її локалізовано та о 07:57 ліквідовано на площі 3 кв. м, її спричинила розгерметизація паливної системи автомобіля.

На вул. Омеляновича-Павленка м. Вознесенськ виникла пожежа господарчої споруди на території приватного домоволодіння на площі 5 кв. м. Черговий караул 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ ліквідував займання о 19:30, врятувавши від розповсюдження вогню сусідню господарчу споруду та житловий будинок. Причина пожежі встановлюється.

Вогнеборці ГЗ МПО ліквідували пожежу на вул. Садова с. Галицинове Галицинівської територіальної громади Миколаївського району на площі 30 кв. м спричинила пожежу необережність під час куріння господаря будинку.

За добу групою піротехнічних робіт ДСНС відпрацьовано 29 повідомлень про виявлення громадянами боєприпасів та їх уламків. Вилучено 29 вибухонебезпечних предметів. Загалом, з початку російської агресії піротехніки залучалися 3110 раз та вилучили 2505 боєприпасів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube