В Миколаєві у гуртожитку на пр.Богоявленському м. Миколаєва стався вибух газоповітряної суміші (ФОТО)


09:2504.06.2022

Оперативна обстановка станом на 09:00 4 червня За чергову добу вогнеборці Миколаївщини ліквідували 9 пожеж, три з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів/

Пожежа житлового будинку через потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій виникла в с. Пришиб Баштанського району. Оперативними діями чергового караулу 9 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області пожежу площею 50 кв. м ліквідовано, врятовано від знищення вогнем літню кухню та житловий будинок. Також з місця пожежі до терапевтичного відділення Березнегуватської центральної районної лікарні, з опіками І-ІІ ступеня нижніх кінцівок, госпіталізований чоловік 1960 р.н.

Вранці, через ворожі обстріли зайнялись два вагончики у м. Миколаєві. Вогнеборці 4 ДПРЧ, які прибули до місця, горіння ліквідували на площі 30 кв. м, не допустили перекидання вогню на сусідні вагончики.

Потрапляння ворожих боєприпасів та їх уламків спричинило займання хвойної підстилки та лісових насаджень на території Балабанівського лісового урочища. Черговий караул 5 ДПРЧ та вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували горіння площею 4 га.

Пожежу сміття на несанкційованому сміттєзвалищі площею 2500 кв. м ліквідували вогнеборці 23 ДПРЧ. Причиною займання слугувало необережне поводження з вогнем. Також для підвозу води та гасіння пожежі залучалась техніка від місцевого комунального підприємства.

П’ять пожеж в екосистемах. Горіли суха трава та сміття на відкритих територіях Первомайського, Баштанського, Миколаївського районів області та у м. Миколаєві. Відстань яку пройшов вогонь склала понад 3,4 га. Займання в усіх випадках спричинило необережне поводження з вогнем.

В Миколаєві у гуртожитку на пр.Богоявленському м. Миколаєва стався вибух газоповітряної суміші (ФОТО) 1
В Миколаєві у гуртожитку на пр.Богоявленському м. Миколаєва стався вибух газоповітряної суміші (ФОТО) 5
В Миколаєві у гуртожитку на пр.Богоявленському м. Миколаєва стався вибух газоповітряної суміші (ФОТО) 3
В Миколаєві у гуртожитку на пр.Богоявленському м. Миколаєва стався вибух газоповітряної суміші (ФОТО) 6

У двоповерховій будівлі гуртожитку по проспекту Богоявленському м. Миколаєва на другому поверсі стався вибух газоповітряної суміші, в результаті чого сталося руйнування перестінка між кухнею та житловою кімнатою. Жертв та постраждалих немає. Причини та обставини встановлюються.

До місця події залучались пожежно-рятувальні відділення 4 ДПРЧ, чергова зміна оперативно-координаційного центру, бригада “Миколаївгаз” та співробітники поліції.

Групою піротехнічних робіт ДСНС протягом 3 червня відпрацьовано 17 повідомлень про виявлення боєприпасів та вилучено 49 вибухонебезпечних предметів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube