Під час вечірнього обстрілу Миколаєва снаряди влучили в складські промислові приміщення (ВІДЕО)


06:0903.06.2022

На лінії зіткнення південного фронту обстановка динамічна та напружена. Ворог, потерпаючи від системних контратак наших підрозділів, підтягнув та розвантажує на залізниці в 40 км від Херсону 27 БМП-1.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Відчайдушна спроба рашистів відновити втрачене положення в районі Миколаївки на Херсонщині, успіху не мала. Тоді по наших позиціях було нанесено 2 авіаційних удари. Без втрат. А внаслідок масованого обстрілу Нововоронцовки поранено 2 цивільні осрби.

Протягом дня Миколаїв обстріляно тричі: ранком – системами залпового вогню, вдень і ввечері – важкою ствольною артилерією. Пошкоджені 2 багатоповерхівки, 4 приватні будинки та господарські будівлі, уражені водопровід та газопровід, витоку газу і загрози населенню нема. Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула на місці, ще одну – госпіталізували. Але врятувати життя постраждалому не вдалося. Також відомо ще про двох поранених.

Під час вечірнього обстрілу обласного центру, снаряди влучили в складські промислові приміщення, виникла масштабна пожежа. Силами рятувальників вона ліквідована. Постраждалих нема.

Під час спроби здійснити повітряну розвідку на Миколаївщині влучно збитий черговий «Орлан-10» противника.

Загалом за результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією Повітряних сил вогневих завдань та авіаударів попередньо втрати ворога складають 24 рашисти, танк Т-72, 4 152 мм гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки.

В Чорному морі на виконанні завдань з блокування району, судноплавства і роботи портів, перебувають 2 ракетних і 5 великих десантних кораблів. Тим самим зберігається загроза і ракетних ударів, і висадки десанту.

Зберігайте емоційну рівновагу й зосередженість, дотримуйтесь правил та алгоритмів дій за сигналами тривог, не наражайте себе на небезпеку і не бентежте фейковими повідомленнями.

Довіряйте силам оборони і достовірним джерелам інформації.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube