Щоб бути готовими до зустрічі з ворогом: на Миколаївщині добровольці територіальних громад вивчали тактику бою і знайомились з NLAW (ФОТО)


06:3503.06.2022

На Миколаївщині добровольці територіальних громад упродовж кількох днів вивчали тактику дій у бою малими групами, основи тактичної медицини, поглиблювали теоретичні знання з вогневої підготовки.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, передає Інше ТВ.

Під час навчання українські захисники також мали змогу ознайомитись із сучасними зразками стрілецького озброєння: кулеметами, автоматичною зброєю, протитанковими засобами – будовою, призначенням та основами стрільби з гранатомета NLAW. Також інструктори продемонстрували деякі зразки трофейної зброї, яку російські окупанти залишили під час відступу.

За словами командира одного з добровольчих формувань територіальної громади Віталія С., заняття проводились упродовж трьох днів та складались із теоретичних та практичних блоків.

– Тільки у нашій громаді, а вона невелика, налічується понад сотню добровольців. Віковий ценз – від 20-ти до 65-ти років. Такі заняття проводимо вже неодноразово. Запевняємо, що не допустимо російського загарбника на свою землю, – додав на закінчення командир.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські морпіхи пройшли смугу перешкод за стандартами НАТО (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube