На Миколаївщині за добу загасили 7 пожеж, 5 з яких виникли через обстріли (ФОТО)


09:1502.06.2022

Протягом 1 червня вогнеборці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 7 пожеж, 5 з них виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, через потрапляння боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій дві пожежі загасили вогнеборці 22 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ – носової частини судна у с. Куцуруб на площі 40 кв. м та приватного житлового будинку у м. Очакові Миколаївського району на площі 10 кв. м.

Окрім цього, на вул. Зеленій у м. Миколаєві черговий караул 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасив пожежу мікроавтобуса Mersedes-Benz на площі 12 кв.м, на відкритій території Галицинівської територіальної громади Миколаївського району відділення 5 взводу державного гірничо-рятувального загону ДСНС загасило пожежу сухої трави та хвойного настилу на площі 4,5 га, на вул. Козацькій м. Миколаєва черговим відділенням 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідовано пожежу сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 1 га.

Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території у мкр Велика Корениха м. Миколаєва, її загасили рятувальники 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 1200 кв. м.

Причина пожежі господарчої споруди з сіном та дровами на території приватного домоволодіння на вул. Набережній смт Баштанка Баштанського району встановлюється, її загасили на площі 60 кв. м вогнеборці 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ.

Групою піротехнічних робіт ДСНС протягом 1 червня відпрацьовано 10 повідомлень про виявлення боєприпасів та вилучено 10 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляло Інше ТВ, Рашисти обстрілювали Очаків «Градами» з Кінбурна, пошкоджено іноземне судно, — ОК «Південь»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube