На Миколаївщині відкрили Меморіал пам’яті загиблим дітям України внаслідок збройної агресії росії (ФОТО)


09:3402.06.2022

Вчора, 1 червня, у Первомайську Миколаївської області відкрили Меморіал пам’яті загиблим дітям України внаслідок збройної агресії росії.

Про це повідомили у виконкомі Первомайської міськради, передає Інше ТВ.

Тимчасово інсталяцію розташували на центральній площі Первомайська. Згодом меморіал розташують в мікрорайоні «Фрегат», де зараз вже є сформовані меморіали чорнобильців, афганців, воїнам-інтернаціоналістам, працівникам внутрішніх органів. Це дасть можливість утворити єдиний Меморіальний комплекс пам’яті за загиблими. Поблизу розташована каплиця, де мешканці зможуть помолитися в знак пам’яті загиблих дітей.

Також вчора у Первомайську відбулася благодійна виставка-ярмарок художніх творів митців, крафтовиків, народних майстрів, в якій взяли участь більше 35 митців. Деякі майстри та аматори спеціально готувались до заходу та створювали тематичні вироби. Тут можна було побачити Шевченка у воєнній формі, Конотопських відьом, різноманітні речі із українською символікою. По закінченню заходу організаторами було зібрано більше 15 тисяч гривень, які передали до міської ради, – на потреби ЗСУ.

Як повідомляло Інше ТВ, створив меморіал коваль Дмитро Вавріняк.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube