У Котляреве поблизу Миколаєва через обстріли гасили магазин, новобудову, дах житлового будинку и господарчі споруди (ФОТО, ВІДЕО)


20:3725.05.2022

Найскладніша ситуація з пожежами, які виникають внаслідок ворожих обстрілів склалась у Миколаївському районі нашої області.

Щодоби вогнеборці 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ гасять займання у квартирах, приватних житлових будинках, господарчих спорудах, гаражах… на територіях сіл, розташованих найближче до Херсонської області.

Сьогодні, 25 травня, було ліквідовано 2 пожежі у с. Котляреве Шевченківської сільської ради, повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Зранку найбільше ударів окупанти завдали саме по Миколаївському району, де сталися дві пожежі внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків. Горів приватний магазин, палала новобудова на загальній площі 190 кв. м, а також три господарчі споруди й дах житлового будинку на площі 45 кв. м.

Завжди важко реагувати на виклики, де території підпадають під обстріли, але черговий караул підрозділу бореться з вогнем, рятуючи життя людей та майно громадян від нищівного вогню.

Як повідомляло Інше ТВ, за минулу добу на Миколаївщині вогнеборці ліквідували 8 пожеж та знешкодили 56 боєприпасів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube