На Дніпровському лимані Миколаївський рибоохоронний патруль піймав чергових браконьєрів (ФОТО)


22:5223.05.2022

Сьогодні, 23 травня, Миколаївський рибоохоронний патруль спільно з Одеським прикордонним загоном та Нацполіцією м.Очакова викрили грубе порушення Правил любительського і спортивного рибальства.

Про це повідомили у Миколаївському рибоохоронному патрулі, передає Інше ТВ.

В ході рибоохоронної роботи встановлено, що зловмисники проводили лов забороненими знаряддями загальною довжиною 400 м. Горе-рибалки використовували 4 мисинові сітки та надувний гумовий човен. У такий спосіб порушникам вдалося добути 18 кг водних біоресурсів – 72 карася сріблястого. Інцидент стався у північно-західній частині Чорного моря поблизу с. Покровка Очаківського району Миколаївської області. Збитки, нанесені рибному господарству України, становлять 42 867 грн.

На порушників оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено до рішення суду.

Крім того, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст.249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Як повідомляло Інше ТВ, На ринку Вознесенська рибою торгують законно, а ось рибалять на Мертвоводі деякі – з порушенням правил (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube