На Миколаївщині за добу загасили 4 пожежі, у двох випадках причина займання не встановлена (ФОТО)


08:4020.05.2022

За чергову добу на Миколаївщині зареєстровано 4 пожежі.

Про це зранку 20 травня повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, через коротке замикання електромережі на вул. Одеській м. Первомайськ горіла електропроводка в електрощитовій на другому поверсі складського приміщення. На площі 25 кв. м пожежу ліквідували вогнеборці 23 державної пожежно-рятувальної частини 5 ДПРЗ.

На проспекті Жовтневому с. Галицинове Миколаївського району сталось займання даху складського приміщення на одному з підприємств. Пожежу ліквідували рятувальники 5 взводу державного гірничо-рятувального загону ДСНС України. Причина пожежі встановлюється.

На вул. Дмитра Яворницького м. Миколаєва зайнялась будівля, яка не експлуатується. Пожежу загасило чергове відділення 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 60 кв. м, її причина встановлюється.

Через необережне поводження з вогнем на вул. Сінній м. Миколаєва виникла пожежа сміття на відкритій території, її ліквідували вогнеборці 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Піротехнічними групами ДСНС протягом 19 травня відпрацьовано 14 звернень та вилучено 10 боєприпасів. Загалом з початку війни вилучено 1889 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляло Інше ТВ, за 18 травня було зареєстровано 8 пожеж, 4 з яких виникли внаслідок російської агресії та обстрілів територій Миколаєва та області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube