Під час ранкового обстрілу Миколаєва одна людина була поранена – мер


21:2716.05.2022

Сьогодні, 16 травня, внаслідок обстрілу окупантами міста Миколаєва був поранений один чоловік, який знаходився на вулиці під час дії «комендантської години».

Про це в своєму вечірньому ефірі у соцмережах сьогодні, 16 травня, повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Одна людина була поранена. Обстріл був о 05.30, цей чоловік у комендантську годину з тележкою кудись йшов. І «прилетіло» йому у бедро. Зараз він дуже довго не зможе ходити. Сподіваюсь, з ним буде все добре, але ось така історія з ним трапилась. Друзі, третій місць триває війна. Я прошу вас залишатися вдома під час комендантської години, а, якщо звучить сирена, ви повинні сховатися кудись за «правилом двох стін». Невже є щось більш важливіше за ваше життя о 5.30 ранку?, – сказав міський голова.

Також він впевнений, що окупанти стріляють по цивільним об’єктам не тому, що вони «промахнулися».

– Раніше ми спілкувались з людьми, і вони кажуть: чому вони бомблять ці об’єкти, якщо вони не військові? Друзі, немає в них задачі бомбити військові об’єкти. У них задача є бомбити просто місто Миколаїв, вбивати українців і проводити геноцид українського народу. Сподіваюсь, що люди, які це роблять, які натискають на кнопку, повинні розуміти, що вони несуть горе і смерть, і за це їх точно Святий Петро не пустить до раю, – сказав Сєнкевич.

 Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні зранку внаслідок ворожого обстрілу на пр.Центральному в Миколаєві горіли 2 магазини (ФОТО). Одна з ракет впала біля апеляційного суду (ФОТО).

Також повідомлялось от мебельного до аптеки. Спасатели в Николаеве собирают части ракеты после утреннего обстрела (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube